Sauti Sol


Sauti Sol, det prisbelønte afropopbandet fra Kenya, kommer tilbake til Oslo! I fjor solgte de ut Blå, nå er det Parkteatret som får æren. Vi gleder oss til sol, sommer, dansing og gode vibber!


Sauti Sol består av vennene Polycarp Otieno, Savara Mudigi, Willis Chimano og Bien-Aime Baraza, og har i over et tiår toppet lister og levert afrobeats som har fylt mang et dansegulv. Musikken består av tekster på swahili, luhya, luo og engelsk, med røtter fra den østafrikanske tradisjonen, som også gjennomsyrer det musikalske uttrykket.

I 2014 vant bandet prisen for Beste Afrikanske Band på MTV EMA. Suksessen har bare fortsatt. Gruppen har siden 2015 blitt nominert i flere kategorier hos BET Awards og dratt hjem titler som Årets Album i Afrika og Beste Afrikanske Band på AFIRMA 2019.

Det banebrytende afrikanske bandet har sluppet en rekke hits. I 2018 slapp de albumet «African Sauce», med låten «Melanin» som fikk internasjonalt gjennomslag. I 2020 slapp de sitt femte album, «Midnight Train», hvor blant annet låta «Suzanna» toppet en rekke lister. Nå er de aktuell med ny musikk, og drar i den forbindelse på turné!

Vi gleder oss veldig til å ønske denne gode gjengen velkommen tilbake til Oslo denne sommerkvelden!