Seven Worlds One Planet – Live in Concert

Høsten 2019 var det TV-premiere på den splitter nye BBC Studios-serien “Seven Worlds, One Planet”. Nå vil denne spektakulære naturdokumentaren ta med seg høydepunktene på turné over hele Europa som en «Live in Concert»-produksjon med et stort symfoniorkester.

Opplev de mest spektakulære scenene fra den splitter nye «BBC natural history»-serien i 4K-UltraHD på en gigantisk LED-skjerm. Musikk av Oscar-vinneren Hans Zimmer og Jacob Shea. Presentert av Frode Stang.

[Konserten er flyttet fra 8. mars 2021 til lørdag 5. mars 2022]

Dokumentarfilmene produsert av BBC Studios Natural History Unit (Planet Earth, Blue Planet etc.), har inspirert generasjoner og bidratt til å forme menneskers syn på planeten. Med sine fantastiske bilder bringer disse programmene jordens mirakler til seere over hele verden, og får dem til å reflektere over tilstanden til planeten vår.
Seerne blir tatt med på en episk reise, der utrolige krefter for millioner av år siden rev jordskorpen fra hverandre og skapte de syv kontinenter – hvert med sitt distinkte klima, topografi og unike fauna og flora.
Live-konserten presenterer et utvalg av de mest spektakulære scenene fra TV-serien på en gigantisk 4K Ultra HD LED-skjerm, akkompagnert av et symfoniorkester. Musikken, som gir et emosjonelt
bakteppe, ble skrevet av Oscar-vinneren Hans Zimmer og Jacob Shea og produsert av Bleeding Fingers Music.

Og som på de fantastiske livekonsertene Planet Earth II og Blue Planet II vil det anerkjente City of Prague Philharmonic Orchestra, dirigert av Matthew Freeman, gjøre Hans Zimmers enestående musikk levende, slik at publikum kan fordype seg enda mer i de fantastiske bildene fra kontinentene.

Den unike reisen tar sikte på å åpne publikums øyne for en verden de tror de allerede kjenner – men en verden hvis virkelighet går langt utenfor grensene for fantasien vår.
Under forestillingen vil publikum bli tatt med på en oppdagelsesreise gjennom syv verdener, hver med sin egen historie – fra de fargerike paradisene i Sør-Amerika til det uendelige utstrakte Asia, fra den islagte verdenen i Antarktis til den brennende varmen i Afrika, fra Nord-Amerika via Australasia til vår umiddelbare nærhet; Europa.
Spektakulære landskap, en fascinerende dyreverden, tidligere ukjent atferd og uventede historier – akkurat som TV-serien vil den også feire mangfoldet i livet, formene og fargene på hvert kontinent, men den vil også vise de enorme utfordringene dyr står overfor i en moderne verden dominert av mennesker.

Presentert live av Frode Stang
Det to og en halv times lange showet blir presentert av den kjente dokumentarstemmen Frode Stang. Mellom hver enkelt filmsekvens, som forblir uten kommentarer, vil han forklare hvordan innspillingene ble gjort og gi interessant bakgrunnsinformasjon om Seven Worlds One Planet – Live in Concert.

«BBCs nye praktverk; Seven Worlds One Planet på gigantisk skjerm med fullt symfoniorkester i Oslo Spektrum – her er det bare å glede seg.
Etter å ha ledet de siste års konserter, Planet Earth I og II og Blue Planet II in Concert, ser jeg frem til nok en gang å ta dere med inn i David Attenboroughs fascinerende verden. Sammen vil vi oppleve BBC-fotografenes praktfulle bilder, akkompagnert av Hans Zimmers mektige musikk – fremført av et filharmonisk orkester i toppklasse.
Alt ligger til rette for en eventyrlig opplevelse og fullt hus i Oslo Spektrum også denne gangen. Jeg gleder meg stort til å oppleve dette sammen med dere.», forteller Frode Stang

  • —Oslo Spektrum | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 550-750,- + avg.

    Billetter Billetter