shame

Shame erobrer verden med sitt nye album «Drunk Tank Pink». Et av de aller beste og mest spennende britiske bandene på plate – og ikke minst på scene – kommer til Rockefeller!

På kort tid har det unge bandet tatt verden med storm. Debutalbumet «Songs of Praise» fikk strålende mottakelse: «Det er en magi, en slags ekthet, en desperasjon og en hunger som er dårlig skjult bak mange lag av kynisk likegyldighet. Disse gutta VIL,» skrev Musikknyheter i sin anmeldelse (9/10). Og det er bare å glede seg til fortsettelsen: Med «Drunk Tank Pink», som kommer 15. januar, lover de et modig og ambisiøst album, og et sonisk steg videre i bandets utvikling. Singelen «Nigel Hitter» er en særdeles lovende smakebit på hva vi har i vente.

Shame er et usedvanlig forfriskende og tøft liveband med null jåleri, tilstedeværelse til tusen og deilig aggressiv innstilling. Deres hardttreffende og energiske postpunk blander knusende vokal og politiske tekster med catchy melodier, og de fremstår som uimotståelige og genuine frelsere for den gitarbaserte rocken: Enkelt, frekt, friskt og autentisk!

 • —Rockefeller | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 265,- + avg.
  Aldersgrense: 18 år

  Denne konserten er flyttet fra 30. oktober 2021. Allerede kjøpte billetter er gyldige til ny konsert.

  Billetter Billetter