shame


Shame, et av de aller beste og mest spennende britiske bandene på plate – og ikke minst på scene – kommer tilbake til Oslo!


På få år har det unge bandet tatt verden med storm. Debutalbumet «Songs of Praise» fikk strålende mottakelse: «Det er en magi, en slags ekthet, en desperasjon og en hunger som er dårlig skjult bak mange lag av kynisk likegyldighet. Disse gutta VIL,» skrev Musikknyheter i sin anmeldelse (9/10). Og med «Drunk Tank Pink», som kom i 2021 leverte de et modig og ambisiøst album, og et sonisk steg videre i bandets utvikling.

Bandet utvikler seg stadig, og vi gjør oss klare for neste kapittel – nemlig albumet «Food for Worms». Ifølge frontmann Charlie Steen er det kommende albumet «the Lamborghini of shame records», så her er det bare å glede seg tydeligvis.

Shame er et usedvanlig forfriskende og tøft liveband med null jåleri, en tilstedeværelse til tusen og deilig aggressiv innstilling. Deres hardttreffende og energiske postpunk blander knusende vokal og politiske tekster med catchy melodier, og de fremstår som uimotståelige og genuine frelsere for den gitarbaserte rocken: Enkelt, frekt, friskt og autentisk!