Sleater-Kinney


Sleater-Kinney kommer til Rockefeller, og har med seg special guest Blonde Redhead!


Sleater-Kinney
Sleater-Kinney ble dannet i Olympia, Washington i 1994 av Corin Tucker og Carrie Brownstein. Albumet «Dig Me Out» (1997) blir regnet som en klassiker, og er med i Rolling Stone-listen «The 500 Greatest Albums of All Time».

I 2015 kom de tilbake fra en ti år lang pause med det triumferende albumet «No Cities To Love», som dukket opp på mange årsbestelister. Siden har de fulgt opp med to album til, og nå har de nettopp gitt ut «Little Rope», produsert av John Congleton, som blir omtalt som et av de fineste og mest delikate platene i bandets nesten 30 år lange karriere.

Blonde Redhead
De italienske tvillingbrødrene Amedeo og Simone Pace møtte den japanske kunststudenten Kazu Makino i New York og dermed ble Blonde Redhead dannet i 1993. Deres ustemte gitarer og sfæriske lydbilde blir ofte sammenlignet med tidlig Sonic Youth, og det var nettopp Sonic Youths trommeslager Steve Shelley som produserte gruppas debutplate i 1995.

De har flere kruttsterke plater i diskografien, med kanskje «Fake Can Be Just As Good» (1997), «Misery Is A Butterfly» (2004) og «23» (2007) som de aller største høydepunktene. New York-trioen er nå ute med sitt tiende studioalbum «Sit Down for Dinner».

  • —Rockefeller | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 410,- + avg.
    Aldersgrense: 18 år

    Billetter Billetter