Slowdive


Shoegazepionerene i Slowdive slipper nytt album, og i januar kommer de til Oslo og Sentrum Scene for å levere en konsert av kosmisk kaliber!


Denne konserten er utsolgt, men vi har opprettet en venteliste i tilfelle det blir flere billetter tilgjengelig. Meld deg på ventelisten HER.


Det britiske bandet var i utgangspunktet aktive fra 1989-1995, men heldigvis gjorde de et sårt etterlengtet comeback i 2014. Bandet spilte en fantastisk konsert på Rockefeller sommeren 2018 – da var de aktuelle med sitt første album på 22 (!) år. Albumet bar bandets eget navn, og det ga mening på absolutt alle måter. Det selvtitulerte albumet fikk kjempekritikker, og fremstod som en naturlig oppfølger til de tre bejublede utgivelsene fra første halvdel av 90-tallet. Det låter umiskjennelig Slowdive – selv om lydbildet er litt oppdatert, gikk det så godt som et comeback kunne.

Nå kommer det vanskelige andrealbumet (etter comebacket). Vi gleder oss enormt til at kredlabelet Dead Oceans slipper «Everything Is Alive». Og enda mer til konserten i januar!