Tash Sultana


Konserten med Tash Sultana flyttes fra utsolgt Sentrum Scene (20. september 2021) til Oslo Spektrum (lørdag 2. april 2022), og flere billetter blir lagt ut for salg!

Allerede kjøpte billetter til Sentrum Scene er selvfølgelig gyldig til ny dato. Deres billetter vil gjelde som ståplassbilletter i Oslo Spektrum.


Med sitt rå, usminkede uttrykk, sin virtuose gitartraktering og gudebenådede musikalitet er fenomenet Tash Sultana klar for Norge neste år.

Tash Sultana er produsenten som utøver studiomagi, og énpersonsbandet som både er en vanvittig god gitarist og multiinstrumentalist som behersker 12 instrumenter, blant annet trommer, piano, bass, saksofon, trompet, panfløyte, mandolin, sitar, munnspill og den arabiske lutt-varianten oud.

Med bruken av looping oppnår Tash sitt egenartete dub/reggae-inspirerte lydbilde, med låter som begynner nedpå og slentrende, øker i intensitet og bygger seg opp til noe stort og episk. Låtene har passert én milliard avspillinger, og nå er album nummer to «Terra Firma» – komponert, produsert, arrangert og spilt av Tash selv – er på vei. Tash Sultana er ikke lenger bare et enormt Youtube- og strømmefenomen – men trekker også massene til scener og festivaler verden over.