The Rose 더로즈


The Rose 더로즈 kommer tilbake til Norge!


Etter en utsolgt konsert på Sentrum Scene tidligere i år så kommer The Rose igjen tilbake til Norge – denne gangen for å fylle Oslo Spektrum!

The Rose er et koreansk indierockeband som består av fire talentfulle medlemmer: vokalist og gitarist Woosung, vokalist/multiinstrumentalist Dojoon, bassist Jaehyeong og trommeslager Hajoon. The Rose, som er kjent siden oppstarten for elektriske opptredener, ble raskt en av Koreas mest ettertraktede grupper og leverte en serie kritikerroste utgivelser som fikk gjenklang hos fans over hele verden. I 2019 gikk tre av bandmedlemmene midlertidig i pause for å oppfylle sine obligatoriske militærtjenesteforpliktelser, der Woosung forfulgte en vellykket solokarriere, ga ut fengslende album og la ut på utsolgte verdensturneer.

I et øyeblikk av ren glede for deres hengivne fans, ble The Rose gjenforent under en av Woosungs opptredener i Sør-Korea i 2022. Denne gjenforeningen banet vei for deres første fullengderalbum, «HEAL», som var inspirert av den transformative kraften til musikk og historiene delt av både fansen og dem selv. «HEAL» steg til #4 på Billboards Heatseekers Chart, mens deres medfølgende «HEAL Together World Tour» trakk et overveldende publikum på over 90 000 deltakere.

Nå, med deres etterlengtede andre fullengderalbum, «DUAL», tar The Rose musikken til nye høyder. «DUAL» bygger på den emosjonelle ærligheten og sårbarheten som vises i «HEAL», og utforsker det dype konseptet balanse. The Rose blander sømløst lyse og mørke elementer, og vever på mesterlig vis følelser og lyder, og fanger den dualistiske essensen som definerer musikken deres.

Drevet av en urokkelig dedikasjon til fansen og det ubrytelige vennskapet mellom dem, fortsetter The Rose å flytte kunstneriske grenser, fengslende publikum over hele verden med sin sjelberørende musikk og uforglemmelige opptredener.

Nå legger de igjen ut på verdensturné og vi er veldig glade for at Norge er et av stoppene på reisen. Sees i Spektrum!