The World of Hans Zimmer


The World of Hans Zimmer kommer tilbake til Oslo Spektrum, denne gang med den spektakulære nye forestillingen «A New Dimension».


Den Oscar-vinnende filmmusikklegenden Hans Zimmer er kjent for det mektige, det vakre, det dramatiske og det rørende. I 2024 får hans fantastiske show The World of Hans Zimmer nytt musikalsk program, kalt «A New Dimension», og drar på Europaturné.

Hans Zimmer setter sammen et helt nytt arrangement fra sin enormt mangfoldige katalog til denne forestillingene, som vil ta publikum med på en unik musikalsk reise. I 2019 var The World of Hans Zimmer på besøk med forestillingen «A Symphonic Celebration», og trollbandt et utsolgt Oslo Spektrum.

Som sist vil ikke Hans Zimmer selv være tilstede på scenen; han har rollen som showets kurator og musikalske leder. Selv sier han «Min ambisjon med dette nye showet er å bevare orkesterkulturen, og la publikum gjenoppdage de unike fasettene som bor i orkestermusikk. Det er mange bakgrunnshistorier jeg gjerne vil fortelle, og mangeårige samarbeidspartnere og venner jeg ønsker å presentere.»

Filmmusikk-dirigenten Gavin Greenaway – en langvarig og betrodd venn av Hollywood-komponisten – vil fortsette å trylle frem magien i Hans Zimmers verk for livepublikummet i 2024, sammen med noen av de mest fremragende og anerkjente solistene fra Zimmers indre krets og et enestående symfoniorkester.

Med musikken i hovedrollen, vil publikum også kunne glede seg over fantastiske visuelle projeksjoner av filmsekvensen sammen med musikken. Det blir en magisk helaften i filmmusikkens ånd.

Hans Zimmers ekstraordinære komposisjoner kan høres i blant annet filmer som «Dune», «James Bond – No Time to Die», «The Lion King», «Gladiator», «Pirates of the Caribbean», «The Dark Knight-triologien», «Interstellar», «Last Samurai», og «Top Gun: Maverick» for å nevne noen.

  • —Oslo Spektrum | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: fra 750,- + avg.
    Aldersgrense: Ingen

    Utsolgt Billetter