Tones And I

Tones And I topper VG-lista denne uka med låta «Dance Monkey» fra suksess-ep-en «The Kids Are Coming», og i mars kommer hun til Oslo.

Tones And I har hatt et massivt gjennombrudd i år, siden debutsingelen «Johnny Run Away» kom i mars. Australske Toni Watson beviste ettertrykkelig sitt artist- og låtskrivertalentslapp da hun slapp «The Kids Are Coming» i august; tittelsporet på ep-en er hundre prosent selvprodusert. «Dance Monkey» har blitt en massiv global hit, med over 200 millioner avspillinger på Spotify, nummer 1-plasseringer i over 20 land – Norge inkludert – og klatrer for tiden i rakettfart oppover på Spotifys globale hitliste.

I Norge topper låta VG-lista for fjerde uke på rad, og Shazams liste over de mest populære låtene, i tillegg til at den er listet hos P1, P3, mP3, NRJ og Radio 1. Tones And I er den første kvinnelige soloartisten på over 10 år som har klart å holde topp-plasseringen i fire sammenhengende uker i Storbritannia, og hun har nå rekorden for den lengstlevende nummer 1 på de australske listene.

Faktisk er Oslo er det stedet i verden hvor hun strømmes mest – så her er mange hjerter som vil glede seg når popkometen kommer til hovedstaden!

  • —Rockefeller | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 265,- + avg.
    Aldersgrense: Fri alder

    Billetter Billetter