Wet Leg


Dette vil du ikke gå glipp av. Wet Leg kommer tilbake til Oslo!


Isle of Wight-bandet er kanskje den største snakkisen i indieverdenen i 2021 og 2022. Debutalbumet «Wet Leg», som de slapp tidligere i år, gjorde ingenting for å dempe oppturen til bandet.

På scenen er de som det er på albumet, lekne og utadvendte. Det er ikke vanskelig å se at de syns det er gøy å spille. Og gjett om det smitter! Det gjorde det så til de grader under bandets første Norgeskonsert på Loaded-festivalen i Oslo:

«De leverte et imponerende show som viste et band i startsfasen av karrieren som allerede er på vei mot storhet.» – Musikknyheter om konserten på Loaded

Bandet ble formet da frontfigurene Rhian Teasdale og Hester Chambers så Idles på Isle of Wight-festivalen i 2019. De bestemte seg for å ha det mer gøy med musikken og formet Wet Leg.

Da verden covidstengte i 2020 fikk de tid til å konsentrere seg om det nye bandet. De laget masse demoer, men også en musikkvideo til låten «Chaise Longue». Den ble sluppet som første singel ut da de signerte med Domino, og ble umiddelbart en landeplage flere steder i verden.