Yung Gravy


Sist Yung Gravy var i byen spilte han for et utsolgt Vulkan Arena, og FOR en fest det var. Vi gjentar galskapen, og inviterer til ny konsert på Vulkan. KJØR!


Det er sjeldent man hører en rapper sammenligne seg selv med Martha Stewart, skryte av å feste med moren sin eller diskutere aksjestrategier. Men igjen så er det ikke ofte man treffer på noen som Yung Gravy heller. Solbrillene er på, gullkjedene dingler, smilet glitrer og outfiten popper. Og vi er klare.

Yung Gravy, eller Matthew Hauri som han egentlig heter, rapper og skriver moderne trap-låter ispedd litt inspirasjon fra soul og oldies-bevegelsen fra 50- og 60-tallet. En original vri, om vi får si det selv. MC-en fra Minnesota har blitt et fenomen på få år, med over 1 milliard (!) streams og utsolgte turneer. Det smalt da han i 2018 slapp EP-en «Snow Cougar», med hitene «Mr. Clean» og «1 Thot 2 Thot Red Thot Blue Thot».

I 2019 kom albumet «Sensational», som landet topp 5 på Billboard Top R&B/Hiphop Albums Chart og fikk bred skryt av både kritikere og publikum. I 2020 beæret han oss med både «Baby Gravy 2» med bbno$, og hans andre fullengder «Gasanova». I tillegg herjet låta «oops!» vilt på TikTok, og har over 65 mill streams på Spotify alene.

Så da er det bare å hoppe på the gravy train og så sees vi på Vulkan Arena.