Personvern

Personvern

Inkludert sosiale medier og analyseverktøy

 

1. Navn og Kontaktinformasjon for Personvernansvarlig og Databeskyttelsesansvarlig

 

Denne databeskyttelsesinformasjonen gjelder informasjonsbehandling av
Personopplysninger:
FKP Scorpio Norge AS, Brenneriveien 11, 0182 Oslo
E-mail: personvern@fkpscorpio.no
Tel.: + 47 22 90 30 10

 

Databeskyttelsesansvarlig for FKP Scorpio Norge AS er Limita Lunde, Bing Hodneland Advokatselskap DA MNA.
Hun kan nås på Fridjof Nansens plass 4, Postboks 1903 Vika, 0124 Oslo, eller på lil@binghodneland.no.

 

2. Innsamling og lagring av personopplysninger og natur og formål med bruk

 

a) Når du besøker nettstedet vårt
Når du besøker vår hjemmeside www.fkpscorpio.no sendes informasjon automatisk av nettleseren til nettsiden vår. Denne informasjonen lagres midlertidig i en såkalt loggfil. Følgende informasjon er derfor registrert uten forstyrrelser og lagres til den er slettet:

  • IP-adressen til den besøkende datamaskinen
  • Dato og klokkeslett for tilgang
  • Navn og URL
  • Nettstedet som den besøkende kom fra (referrer URL)
  • Nettleseren som brukes og noen ganger operativsystemet datamaskinen bruker og navnet på Internett-leverandøren.

Denne informasjonen behandles av oss for følgende formål:

  • for å gjøre det enklere å bruke nettstedet
  • for å evaluere systemets sikkerhet og stabilitet
  • for administrative formål.

 

The legal basis for the data processing is provided by article 6, paragraph 1, sentence 1, letters a and b of the General Data Protection Regulation (GDPR). Our legitimate interest arises from the above-listed purposes for data collection. On no account do we use the data collected for purposes of drawing inferences to your person.

 

Rettsgrunnlaget for databehandling er gitt i artikkel 6.1.1 a og b i EU-databeskyttelsesordningen (GDPR). Vår legitime interesse kommer fra ovennevnte datainnsamlingsformål. I intet tilfelle bruker vi informasjonen vi samler for å vurdere deg som person.
I tillegg bruker vi informasjonskapsler og analysetjenester når du besøker nettstedet vårt. Mer detaljert informasjon om dette finnes i avsnitt 4 og 5 i denne personvernpolicyen.

 

b) Registrer deg for vårt nyhetsbrev

 

Hvis du, i samsvar med artikkel 6.1.1.a i GDPR, har gitt uttrykkelig tillatelse til det, vil vi bruke din e-postadresse for å sende nyhetsbrevet til deg. Den eneste informasjonen som kreves for å motta nyhetsbrevet er en e-postadresse.

 

Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken nederst i hvert nyhetsbrev. Du kan også når som helst melde deg av ved å sende en epost til personvern@fkpscorpio.no at any time.

 

Vi bruker Rule for å sende nyhetsbrevene våre. Med andre ord er det via Regel som de faktiske nyhetsbrevene sendes. Komplett firmanavn: Regel kommunikasjon - Nordic AB, Kammakargatan 48, 111 60 Stockholm.

 

Du kan lese Regles Data Policy her https://www.rule.se/sekretesspolicy/

 

3. Overføring av informasjon

 

Det er ingen overføring av dine personlige opplysninger til tredjeparter til andre formål enn de som er oppført nedenfor.

 

Vi gir bare dine personlige opplysninger til en tredjepart dersom

 

  • Du har samtykket til dette i samsvar med artikkel 6.1.1.a og / eller b i GDPR for å oppfylle kontraktsvilkår og / eller om nødvendig å foreta tiltak før kontrakten er inngått og det er ingen grunn til å tro at du kan ha en legitim interesse for utlevering av informasjonen din,
  • Overføringen er være i samsvar med artikkel 6.1.1.c i GDPR
  • Det er lovlig og i samsvar med artikkel 6.1.1.b i GDPR, og behandling er nødvendig for å oppfylle avtalen vi har med deg.

 

4) Cookies

 

Vi bruker informasjonskapsler på vår nettside. Cookies er små filer som nettleseren din automatisk lager og lagrer på enheten din (bærbar PC, nettbrett, smarttelefon, etc.) når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler skader ikke enheten, og de inneholder ikke virus, trojanere eller annen skadelig kode.

 

Informasjon om den bestemte enheten som brukes, lagres i informasjonskapsel. Det betyr imidlertid ikke at vi får direkte kjennskap til din identitet.

 

Bruk av informasjonskapsler gjør det lettere for deg å dra nytte av tilbudet vårt. I dette formålet bruker vi såkalte sessioncookies for å se om du allerede har besøkt visse nettsider på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene fjernes automatisk etter at du forlater nettstedet vårt.

 

I tillegg bruker vi også midlertidige informasjonskapsler som er lagret på enheten din i en viss tid for å gjøre nettstedet vårt så brukervennlig som mulig. Når du besøker nettstedet vårt på nytt for å bruke våre tjenester, vi vet at du har besøkt oss før, og hvilke innganger og innstillinger du har gjort så du trenger ikke å gjøre det igjen.

 

Vi bruker også informasjonskapsler for å registrere og evaluere bruken av nettstedet vårt og for å optimalisere tilbudet til deg (se punkt 5). Disse cookies tillater oss automatisk å se at du har besøkt nettstedet vårt tidligere. Disse cookies slettes automatisk og alltid etter en viss tid.

 

Informasjon som behandles av informasjonskapsler, er nødvendig for oppgitte formål og for å beskytte de legitime interessene til våre og tredjeparter i samsvar med artikkel 6.1.1.b i GDPR.

 

De fleste nettlesere godtar automatisk cookies.

 

Du kan imidlertid konfigurere nettleseren din slik at ingen informasjonskapsler lagres på datamaskinen din, eller angi at du vil ha en melding når en informasjonskapsel er plassert på datamaskinen. Men dersom du deaktiverer cookies helt, kan du ikke bruke alle funksjonene på nettstedet vårt.

 

5) Analyseverktøy

 

a) Sporingsverktøy

 

Sporingsteknikken som er spesifisert nedenfor og brukt av oss, er implementert på grunnlag av artikkel 6.1.1.b i GDPR. Vi bruker denne teknologien for å sikre behovsrettet utvikling og optimalisering av nettstedet vårt. Vi bruker også sporingsteknologi til å registrere og evaluere bruken av nettstedet vårt og å optimalisere tilbudet til deg. Disse interessene skal anses som berettiget i henhold til ovennevnte databeskyttelsesforordning (GDPR).

Forklaringer av formålet med databehandling og datakategorier finnes i de tilhørende sporingsverktøyene.

 

b) Google Analytics

 

For å få en behovsrettet utvikling og kontinuerlig optimalisering av nettsidene våre, vi bruker Google Analytics, en tjeneste for webanalyse levert av Google Inc. (https://www.google.com/intl/no/about/) (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; hereinafter referred to as "Google"). I denne forbindelse brukes pseudonymiserte brukerprofiler og informasjonskapsler (se punkt 4). Informasjonen som samles inn av informasjonskapselen når du bruker dette nettstedet, for eksempel

 

  • nettlesertype / versjon
  • operativsystem som brukes
  • Referanseliste (tidligere besøkt nettside)
  • vertsnavn for datamaskin (IP-adresse)
  • Tid for serverforespørsel

 

blir overført til en Google-server i USA og lagret der. Informasjonen brukes til å analysere bruken av nettstedet, kompilere aktivitetsrapporter for nettstedet og gi ytterligere tjenester på nettstedet, for markedsundersøkelser og behovsrettet utvikling av disse nettsidene. Når dette er aktuelt, videreformidles denne informasjonen også til tredjepart, forutsatt at det er lovlig, eller hvis tredjeparter behandler disse dataene på vegne av oss. I intet tilfelle vil din IP-adresse bli brukt med andre Google-data. IP-adressene er anonyme, som forhindrer allokering (IP-maskering).

 

Du kan forhindre at informasjonskapsler blir installert ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vi vil imidlertid informere deg om at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke alle funksjonene på nettstedet.

 

Du kan også forhindre registreringsinformasjon og din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) generert av cookies og Googles behandling av denne informasjonen ved å laste ned og installere dette nettlesertillegget (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

Hvis du bruker en mobilenhet, kan du forhindre at Google Analytics registrerer informasjon ved å endre enhetens innstillinger. Når du oppretter en opt-out cookie for å hindre at informasjon registreres når du besøker dette nettstedet: opt-out cookie er bare gyldig for denne nettleseren, og bare på vår nettside og lagret på enheten din. Hvis du sletter informasjonskapsler i nettleseren din, må du opprette en ny opt-out-cookie.

 

Mer informasjon om Google Analytics-databeskyttelse er tilgjengelig her: (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no).

 

c) Google Adwords konverteringssporing og remarketing

 

For å evaluere bruken av nettstedet vårt og for å optimalisere dataanalyse, bruker vi også Googles konverteringssporing. Google Adwords plasserer en informasjonskapsel (se punkt 4) på datamaskinen din når du kommer til nettstedet vårt via en Google-annonse.

 

Disse informasjonskapslene gjelder bare i 30 dager og formålet er ikke personlig identifikasjon. Hvis brukeren besøker bestemte websider på Adwords kundes nettside, og informasjonskapselen fortsatt er gyldig, kan Google og kunden se at brukeren klikket på annonsen og videresendt til dette nettstedet.

 

AdWords-kunder har alle forskjellige informasjonskapsler. Informasjonskapsler kan ikke spores på AdWords-kunders nettsider. Informasjon som samles inn av konverteringskapsler, er for konverteringsstatistikk for AdWords-kunder som har valgt å bruke konverteringssporing. Adwords-kunder vil kjenne det totale antallet brukere som klikket på annonsen og videresendt til en nettside som inneholder en konverteringssporingskode. Det er imidlertid ingen informasjon som kan identifisere brukeren personlig.

 

Dersom du ikke vil spores, kan du si nei til informasjonskapselen som kreves for sporing ved å endre nettleserinnstillingene, for eksempel ved å deaktivere automatisk plassering av informasjonskapsler. Du kan også deaktivere konverteringssporingskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din for å blokkere informasjonskapsler fra www.googleadserviceservices.com-domenet. Googles dataverninformasjon for konverteringssporing er tilgjengelig her: (https://services.google.com/sitestats/no.html).

 

Mer informasjon om Google AdWords-databehandling er tilgjengelig i følgende personvernpolicy:

 

Google Adwords: https://policies.google.com/privacy?hl=no&gl=no

 

Når du bruker Google AdWords, blir dine personlige opplysninger overført til USA. For USA har EU-kommisjonen ikke funnet at det er tilstrekkelig eller tilstrekkelig grad av beskyttelse av personopplysninger etter GDPRs oppfatning, dvs. Det er ikke tilstrekkelig beskyttelse som beskrevet i artikkel 45 i GDPR. Google LLC. er imidlertid forpliktet til å behandle informasjonen i samsvar med EU-US Privacy Shield. Dette betyr at det er tilstrekkelig beskyttelse for dine personlige data.
Klikk på linken nedenfor for å få fullstendig informasjon om Personvern Shield Work: https://www.privacyshield.gov/servlet/servlet.FileDownload?file=015t00000004qAg

 

Vi bruker Google AdWords på våre nettsider. Google AdWords er et annonseringsprogram utviklet av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Vi bruker også remarketing-funksjonen. Dette betyr at vi, ved hjelp av informasjonskapsler, kan vise annonser på nettstedet vårt som brukere er interessert i. For dette formål analyseres brukerens interaksjon med nettstedet vårt, f.eks. for å se hvilke tilbud han eller hun er interessert i. Dette gjør at vi kan vise målrettede annonser på andre nettsider etter at brukeren har forlatt nettstedet vårt. Cookies brukes til å tydelig identifisere en nettleser på en bestemt datamaskin, ikke å identifisere en bestemt person, og ingen personlige data blir lagret. Du kan deaktivere informasjonskapsler som Google bruker ved å klikke på linken under og laste ned og installere en plug-in: https://www.google.com/settings/ads/plugin.

 

Mer detaljert informasjon om Googles remarketing og Googles personvernerklæring finner du her:
http://www.google.com/privacy/ads/.

 

We furthermore make use of the Google AdWords service in the context of so-called conversion tracking. When you click an advertisement inserted by Google, a cookie for conversion tracking is placed on your terminal device. These cookies lose their validity after 30 days, do not hold any personal data, and therefore do not serve the purpose of personal identification. The information collected by conversion cookies serves in the creation of conversion statistics for Adwords customers that have opted for conversion tracking.

 

Videre bruker vi også Google AdWords-tjenesten i forbindelse med såkalt konverteringssporing. Når du klikker på en annonse som Google har lagt ut, plasseres en konverteringssporingskake på enheten din. Disse informasjonskapslene varer bare i 30 dager og inneholder ikke personlige data, og formålet med disse informasjonskapslene er ikke personlig identifikasjon. Informasjon som samles inn av konverteringskapsler, er for konverteringsstatistikk for AdWords-kunder som har valgt å bruke konverteringssporing. Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vi vil imidlertid påminne deg om at hvis du gjør det, kan du ikke bruke alle funksjonene på nettstedet. Du kan også deaktivere interessebaserte annonser på Google og interessebaserte Google-annonser på Internett (i Google Displaynettverk), ved å skrive inn http://www.google.com/settings/ads, eller deaktivere annonser på http://www.aboutads.info/choices/. Hvis du vil ha mer informasjon om innstillinger og Googles databeskyttelse, kan du gå til
https://policies.google.com/privacy?hl=en.

 

d) Facebook Pixel

 

Når du besøker våre nettsteder observerer og dokumenterer vi brukeratferd, slik at vi kan gi deg personlige anbefalinger på våre nettsider, på grunnlag av denne informasjonen.
For dette formålet, behandler vi følgende personlige opplysninger:

 

  • IP-adresse
  • UU ID
  • WEB ID
  • Device fingeravtrykk
  • Browser fingeravtrykk
  • Informasjonskapsler (legge referanse til cookies)
  • Geografisk plassering (IP-adresse)

 

Vi behandler din personlige informasjon som vi har en legitim interesse for å gi produktanbefalinger og gjennomføre markedsføringsforanstaltninger basert på artikkel 6.1.1.f i GDPR.

 

For prosessering bruker vi Facebook Pixel, men vi bruker bare standardfunksjonene. Mer informasjon om databehandling med Facebook Pixel fins i følgende retningslinjer for personvern: Facebook piksler:
Facebook Pixel:
https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

I forbindelse med bruk av Facebook Pixel overføres dine personlige data til USA. Når det gjelder USA, har EU-kommisjonen ikke funnet at det er et hensiktsmessig og tilstrekkelig nivå av databeskyttelse, i GDPR sin betydning, det vil si at det ikke foreligger tilstrekkelig beskyttelse som beskrevet i artikkel 45 i GDPR.
Facebook Inc. er imidlertid forpliktet til å behandle informasjonen i samsvar med EU-US Privacy Shield. Dette betyr at det er tilstrekkelig beskyttelse for dine personlige data.
Klikk på linken nedenfor for å få fullstendig informasjon om oss Personvern Shield Work:

https://www.privacyshield.gov/servlet/servlet.FileDownload?file=015t00000004qAg

 

e) Facebook Custom Audiences

 

(1) Nettstedet bruker også remarketingfunksjonen Facebook Custom Publikum fra Facebook Inc. ("Facebook"). Denne funksjonen tillater brukere av nettstedet å se interessetilknyttede annonser ("Facebook-annonser") etter at de har besøkt Facebook eller andre nettsteder som også bruker denne typen funksjoner. Vårt mål er å vise deg annonsering som du er interessert i, og for å gjøre nettstedet mer interessant for deg.

 

(2) Markedsføringsverktøyene som brukes, kobler automatisk nettleseren din til Facebook-serveren. Vi kan ikke påvirke omfanget og videreutnyttelsen av informasjonen som Facebook samler inn med dette verktøyet, og kan bare informere deg om det vi vet. Ved å integrere Facebook Custom Audiences får Facebook informasjonen du har lagt ut på våre nettsider, og vet når du klikker på en annonse vi har vist. Hvis du er registrert på Facebook, kan Facebook koble ditt besøk til kontoen din. Selv om du ikke er registrert på Facebook eller ikke logget inn, kan leverandøren i noen tilfeller vise og lagre din IP-adresse og annen identifikasjonsinformasjon

 

(3) Du kan deaktivere Facebook Custom Audiences her, og hvis du er logget inn på Facebook her:
https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_

 

Den rettslige hjemmelen for å behandle informasjonen din er artikkel 6.1 .1.fi GDPR.
Mer informasjon om Facebooks databehandling er tilgjengelig her:
https://www.facebook.com/about/privacy

 

6) Social Media Plug-Ins

 

På nettstedet vårt bruker vi på grunnlag av artikkel 6.1.1.b i GDPR, sosiale plugin programmer fra sosiale nettverk som Facebook og Twitter, for å skape oppmerksom rundt vår virksomhet. Det underliggende annonseformålet skal anses som en legitim interesse i samsvar med GDPR. Ansvaret for drift i samsvar med databeskyttelsesforskriften ligger hos de respektive leverandørene. Integrering av disse pluginene skjer gjennom den såkalte to-klikk-metoden som tar sikte på å beskytte besøkende til nettstedet vårt så langt som mulig.

 

a) Facebook

 

Facebook plug-ins brukes på nettstedet vårt for å gjøre bruk av denne mer personlig. Til dette formål bruker vi knappene "LIK" eller "DEL". Dette er et tilbud fra Facebook:

 

Hvis du besøker en nettside på nettstedet vårt som inneholder slike plugins, kobler nettleseren din direkte til Facebooks servere. Plugginnholdet sendes direkte fra Facebook til nettleseren din, og er integrert med nettstedet.

 

Pluginene lar Facebook få informasjon om at nettleseren din har kontaktet den tilsvarende nettsiden hos oss, selv om du ikke har en Facebook-konto eller ikke er logget på Facebook. Denne informasjonen (inkludert din IP-adresse) overføres av nettleseren til en Facebook-server i USA og lagres der.

 

Hvis du er logget inn på Facebook, kan Facebook koble besøket til nettstedet vårt direkte til din Facebook-konto. Hvis du for eksempel kommuniserer med plugin-moduler, for eksempel, hvis du klikker "LIK" eller "DEL", overføres tilsvarende informasjon direkte til en Facebook-server og lagres der. Informasjonen er også publisert på Facebook og vist til vennene dine som du har på Facebook.

 

Facebook kan bruke denne informasjonen for annonsering, markedsundersøkelse og etterspørselsrettet utvikling av Facebook-sidene. Til dette formål skaper Facebook bruker-, interesse- og forholdsprofiler, for eksempel for å evaluere bruken av nettstedet vårt for annonsene som kommer via Facebook, for å informere andre Facebook-brukere av aktivitetene dine på nettstedet vårt og å tilby tilleggstjenester når du bruker Facebook.

 

Hvis du ikke vil at Facebook skal bruke informasjonen samlet om deg via oss, og koble den til din Facebook-konto, må du logge deg ut av Facebook før du besøker nettstedet vårt.

 

Mer informasjon om Facebook formål og omfang av datainnsamling og videre behandling, dine rettigheter og innstillingene du kan gjøre for å beskytte din private sfære er her: (https://www.facebook.com/about/privacy/).

 

b) Twitter

 

Våre nettsider integrerer Twitter Inc. Twitter plugins. Du får se Twitter-plugin-modulen (tweet-knappen) som en Twitter-logo på nettstedet vårt. En oversikt over tweet-knappene er tilgjengelig her: (https://about.twitter.com/resources/buttons).

 

Hvis du besøker en nettside på nettstedet vårt som inneholder slike plugins, opprettes en direkte kobling mellom nettleseren din og Twitter-serveren. Twitter mottar dermed informasjon som du (med din IP-adresse) har besøkt våre nettsider. Hvis du klikker på Twitter tweet-knappen når du er logget på din Twitter-konto, kan du koble innholdet på våre nettsider til din Twitter-profil. Twitter kan dermed knytte besøket til våre nettsider til din brukerkonto. Vi ønsker å rette oppmerksomheten mot dette fordi, som leverandør av nettsider, vi ikke får noen opplysninger om innholdet i de overførte dataene eller om Twitters bruk av disse.

 

Hvis du ikke vil at Twitter skal kunne koble besøket til våre nettsider, må du logge deg ut av Twitter-kontoen din.

 

For mer informasjon, se Twitter Personvern: (http://twitter.com/privacy).

 

c) YouTube

 

Vi har integrert YouTube-videoer i vårt online tilbud som er lagret på http://www.youtube.com og kan spilles direkte på nettstedet vårt. De er alle integrert i en "Enhanced Data Protection Mode", det vil si at ingen informasjon om deg som bruker overføres til YouTube, med mindre du spiller videoen. Informasjonen overføres bare hvis du spiller videoen som beskrevet i punkt 2. Vi har ikke klart å kontrollere denne dataoverføringen.

 

Hvis du besøker nettstedet, vil YouTube gi informasjon som du har besøkt den tilhørende nettsiden på nettstedet vårt. Videre overføres informasjonen som er gitt i punkt 2a i denne personvernpolitikken. Dette skjer, uansett om YouTube lager en brukerkonto der du er logget inn eller hvis det ikke er en brukerkonto. Hvis du har logget på med Google, blir informasjonen din koblet direkte til kontoen din. Hvis du ikke vil ha denne linken til profilen din med YouTube, må du logge deg ut før du klikker på knappen. YouTube lagrer informasjonen din som brukerprofiler og bruker dem til å annonsere, markedsføre og / eller behovsrettet utvikling av deres nettsteder. Slike analyser utføres, selv for ikke-loggede brukere, spesielt for å gi spesifikk reklame og å informere en annen sosialt nettverk bruker om aktivitetene på nettstedet vårt. Du har rett til å motsette seg opprettelsen av disse brukerprofilene, men hvis du ønsker det, må du gå til YouTube.
Du kan lese mer om formålet med og omfanget av datainnsamlingen, samt Youtubes behandling av informasjonen i personvernreglene. Der kan du også få mer informasjon om dine rettigheter og hvilke innstillinger du kan gjøre for å beskytte din private sfære https://policies.google.com/privacy?hl=no&gl=no. Google behandler også dine personlige data i USA og er dekket av EU-USA Privacy-Shield: (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework).

 

7) De berørte personers rettigheter

 

Du har rett til:

  • I samsvar med artikkel 15 i GDPR, å kreve informasjon om hvilke personopplysninger som behandles av oss. Det er spesielt sant at du kan kreve opplysninger om formålet med behandlingen, kategorien av personopplysninger, kategorier av mottakere (som kan en del av eller vil ta en del av din personlige data), den planlagte lagringstiden, rett til retting, sletting og begrensning av behandling eller motsettelse til det, rett til å protestere, informasjonens opprinnelse med mindre det har blitt samlet inn av oss, og hvis det foreligger automatiske beslutningsprosesser, som for eksempel profilering, og i det tilfellet eventuelt relevant informasjon om den relaterte data;
  • i samsvar med artikkel 16 i GDPR, å kreve umiddelbar korrigering av uriktige opplysninger, eller ufullstendige personopplysninger som er lagret hos oss suppleres;
  • i samsvar med artikkel 17 i GDPR, å kreve at dine personlige data vi lagrer slettes, forutsatt at behandlingen ikke er nødvendig for utøvelse av retten til ytringsfrihet og informasjon for å oppfylle en rettslig forpliktelse, med den begrunnelse at det er en offentlig interesse, eller å håndheve, utøve eller forsvare lovbestemte rettigheter;
  • i samsvar med artikkel 18 i GDPR, å kreve at behandling av dine personopplysninger blir begrenset hvis du mener at informasjonen er feil, hvis behandlingen er ulovlig, men du ikke vil at informasjonen skal slettes, og vi ikke lenger trenger dem fordi du trenger dem for å hevde, utøve eller forsvare lovbestemte rettigheter eller dersom du protesterer mot behandlingen i samsvar med artikkel 21 i GDPR;
  • i samsvar med artikkel 20 i GDPR, å kreve at du får noen av dine personlige opplysninger som du har gitt oss, på et strukturert, standardisert, maskinlesbart format, eller å kreve overføring til en annen personvernsansvarlig;
  • i samsvar med artikkel 7.1 i GDPR, å trekke tilbake ditt tidligere gitt samtykke til oss når som helst. Hvis du gjør det, har vi ikke lenger rett til å behandle dine personlige opplysninger av denne grunn;
  • å levere en klage til en tilsynsmyndighet i samsvar med artikkel 77 i GDPR. Generelt kan du for dette formålet, velge en tilsynsmyndighet der du bor, i nærheten av din arbeidsplass, eller hvor bedriften har sin registrerte adresse;

 

8) Klagerett

 

Hvis dine personopplysninger behandles på grunnlag av legitime interesser, i samsvar med artikkel 6.1.1.f i GDPR, kan du motsette seg behandling av dine personopplysninger i samsvar med artikkel 21 i GDPR, forutsatt at det er grunner til å gjøre det basert på din eget situasjon eller om innsigelsen gjelder direkte post. I sistnevnte tilfelle har du rett til innvendinger, uten at det er behov for en spesiell situasjon.

 

Hvis du ønsker å utøve din rett til å tilbakekalle ditt samtykke eller din rett til å motsette seg behandling, vennligst send en melding via e-post til: personvern@fkpscorpio.no.

 

9) Datasikkerhet

 

Når du besøker nettstedet bruker vi SSL-protokoller (Secure Socket Layer) i kombinasjon med det høyeste krypteringsnivået som støttes av nettleseren din. Det betyr vanligvis 256-bit kryptering. Hvis nettleseren din ikke støtter 256-bits kryptering, bruker vi i stedet 128-bit v3-teknologi. Du kan se om våre nettsider kan overføres kryptert ved å ha et nøkkel- eller låseikon i nettleserens nedre statuslinje

 

Vi bruker passende tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte din informasjon mot utilsiktet eller bevisst manipulering, delvis eller fullstendig tap, ødeleggelse eller uautorisert tilgang fra tredjepart. Våre sikkerhetsforanstaltninger forbedrer seg i tråd med den tekniske utviklingen.

 

10) Nåværende gyldighet og endringer i denne personvernspolicy

 

Denne personvernspolicy ble sist revidert mai 2018.

 

På grunn av den fortsatte utviklingen av nettstedet vårt og tilbudene der, eller på grunn av endringer i lovgivning eller offisielle spesifikasjoner, kan det hende vi må endre denne personvernpolitikken. Du kan alltid se gjeldende personvernpolicy på vårt nettsted på: https://www.fkpscorpio.no/data-policy/

 

11) Gjeldende databehandlermyndighet

 

DATATILSYNET, Tollbugata 3, 0152 Oslo, +47 22 39 69 00, postkasse@datatilsynet.no.

 

FKP Scorpio Group

 

English version: https://www.fkpscorpio.no/data-policy/

 

FKP Scorpio Group